akumulatori-hagen
Немските акумулатори Hagen
февруари 21, 2016
Какъв акумулатор да избера?
Как да избера акумулатор за автомобила си?
февруари 27, 2016

Акумулаторите Vesna

Vesna_Starter_92-ah

Производството на едни от най – добрите словенски акумулатори VESNA (Весна) стартира през 1923 г.  В последствие проектът се превръща в една от най- успушните производствени индустрии в бившата Югославия.  „Весна“ (VESNA), разработва и установява собствени стандарти за качество, като успоредно с това развива и утвърдени лицензни технологии.

От 1986 и до днес концерна PSA (Renault, Citroen) избира акумулаторите „Весна“ за първоначално вграждане в някои от автомобилите си, което  е признание за високо качество и добро сътрудничество.

Естествено като утвърден производител, VESNA  разполага с  отдел за проучване и разработки, където се извършва високотехнологичното развитие на нови материали  и формули, които да бъдат в крак с тенденциите на пазара и в тясно сътрудничество с производителите на МПС, двигатели и съоръжения.

Стартерните батерии на Весна се представят добре при камиони, автомобили, автобуси,  агро и строителни машини, дори и военни превозни средства. Тези акумулаторни батерии се характеризират с високо качество, безопасност и издръжливост, също така промоцията на новия бранд VESNA и прилагането на най-новите технологии в производството му, го прави един наистина конкурентоспособен продукт.

Именно заради прилагането на Сертификата за Качествена Мениджмънт Система ISO9001: 2008, сертифицирана от Норвежката сертификационна компания DNV, също така подготовката за приспособяване на системата за Еко мениджмънт ISO14001: 2004, както и подобрението в производителността и качеството на производствените процеси от гледна точка на мениджмънта и задълженията на служителите, ние успяваме да бъдем основни играчи в развитието, производството и продажбата на акумулаторите с марка VESNA: Качество, безопасност и дълъг живот на батерията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.