Exide Premium
Exide Premium
февруари 19, 2016
Vesna_Starter_92-ah
Акумулаторите Vesna
февруари 26, 2016

Немските акумулатори Hagen

akumulatori-hagen

Новите немски акумулатори HAGEN осъвремениха и подобриха базата си и създадоха продукт със значително по – ниска цена и уникално високо качество неизмеримо със стандартните продукти на пазара.

Акумулаторите HAGEN са прецизно изготвени в синхрон със строгите изисквания за качество на европейските стандарти, както от гледна точка на технологиите, така и в екологичните норми.

Производител е Hagen Batterie AG, като в порфолиото на фирмата се предлагат голямо разнообразие от индустриални акумулаторни батерии. Акумулаторните батерии на компанията се използват за кораби и подводници, за минни превозни средства и всякакъв тип превозни средства работещи в затворени помещения. Акумулаторите Hagen също се използват в комуникационната технология и алармените системи.

Основната дейност на компанията е съсредоточена към създадените от олово батерии.

Съгласно договор от 10 Декември 2003 Hagen Batterie AG е дъщерно дружество на Deutsche Exide Gmbh.

Предимства:
• в високите технологии използвани при създаването на HAGEN са използвани и чрез многочислени модификации и усъвършенствания, които  гарантират  дългият живот и великолепните параметри на батерията.
• иновативната технология Calcium/Calcium спомага изпаряемостта на водата да бъде понижена с 66%, което намалява необходимостта от обслужване на батерията
• вградения джоб сепаратор удължава живота на батерията с около 20%
•  използваните високотехнологични сплави в производството на акумулатора, го  правят почти необслужаем
• материалите и условията използвани зa  изработка на акумулатора са екологично приемливи. Това е 100% преработваема батерия.
• акумулаторите HAGEN са страхотен пример за съвместното използване на добри цени, съвременни технологии и високо качество.
• HAGEN е източник на енергия за вашия автомобил

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.